Catalin Botezatu a fost desemnat cel mai bun creator de moda consacrat al anului 2006, iar Doina Levintza a primit premiul de excelenta pentru cea mai buna colectie de teatru si film, la gala “Creatiile anului”, joi seara, intr-un show din care nu au lipsit nici balbaielile sau intarzierile.

Gala "Creatiile anului 2006" a premiat cele mai bune colectii, cei mai buni creatori de moda sau cele mai valoroase marci vestimentare romanesti. Premiul de excelenta pentru cea mai buna colectie de teatru si film din 2006 a fost acordat creatoarei de moda Doina Levintza. Irina Schrotter a primit premiul de excelenta pentru cel mai bun festival de moda al anului, iar Nausica Mircea pentru cea mai buna participare in moda la expozitii internationale (Paris, Duseldorf).

Cele doua creatoare de moda, Doina Levintza si Irina Schrotter nu au fost prezente la eveniment. Designerul vestimentar Crenguta Niscoveanu (Creal Design) a castigat premiul de excelenta pentru caritate, iar Monica Oranici (Almo Stil) a luat premiul pentru cel mai bun creator in ascensiune. Firma Seroussi a primit premiul de excelenta la categoria "marci romanesti". Premiile au fost desemnate, la fel ca si in anii trecuti, pe baza nominalizarilor facute de jurnalistii specializati in acest domeniu. In paralel cu festivitatea de premiere s-a desfasurat o licitatie de bijuterii "You & Me" si de creatii vestimentare, pentru Asociatia "Hraniti copiii", in urma careia s-au strans 4.000 de euro, potrivit organizatoarei si moderatoarei evenimentului, Mihaela Serban, managerul agentiei Cosmopolitan Models si ambasadoarea bijuteriilor You&Me.

In acelasi eveniment, creatorii de moda Catalin Botezatu, Alina Tolescu (Mexton), Crenguta Niscoveanu (Creal Design) si Gilda Ianovici au prezentat cateva colectii. Botezatu a prezentat doua colectii: una de rochii pentru femei cu influente gotice si rock in culori de mov, negru sau verde si alta, de lenjerie pentru barbati, in culori precum portocaliu, alb sau negru, puternic accesorizata cu inele si bratari pe ambele maini. dar si cu pumnale. Celelalte doua creatoare, Alina Tolescu si Crenguta Niscoveanu, au prezentat, fiecare, cate o colectie de rochii, iar Gilda Ianovici a prezentat rochii de mireasa. In ciuda numelor mari prezente in scena evenimentului de moda, organizarea show-ului nu a fost lipsita de intarzieri si de balbaieli.

Gala a inceput cu mai bine de o ora intarziere, iar intre fiecare prezentare de moda si intre momentele in care erau acordate premiile, au existat pauze foarte lungi. La un moment dat, prezentatoarea Mihaela Serban a introdus o colectie de Catalin Botezatu, insa, pentru ca manechinele nu erau pregatite, s-a amanat, iar pe scena a intrat altcineva.

De asemenea, spectatorii au putut auzi, pe tot parcursul show-ului, zgomotele din culisele unde manechinele se pregateau pentru a intra pe scena. Mai mult, la finalul show-ului, dupa ce a multumit invitatilor pentru participare, Serban s-a intos pe podium pentru ca uitase sa anunte unde va fi difuzata emisiunea "Femei de succes" pe care o modereaza la postul TV N 24 si care sustine organizarea galei. Gala ‘’Creatiile anului" a deschis oficial voturile publicului pentru "Femeile de succes ale anului 2006", eveniment ce se va desfasura pe 17 decembrie. Cea de-a treia editie a evenimentului ‘’Creatiile anului" a facut parte din campania ‘’Fiti frumoase cu bijuteriile You & Me".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.