Fosta nevasta a lui Bogdan Marin povesteste cum Adriana Saftoiu a facut presiuni pentru a salva imaginea presedintelui * Ca o coincidenta, dupa interventia consilierului prezidential, Bodo si Ioana Basescu au convenit sa nu mai divorteze

Ioana Niculae, fosta sotie a lui Bogdan Marin, zis Bodo, proaspat "nedivortat" de Ioana Basescu, ne-a contactat duminica trecuta, prin e-mail, pentru a face mai multe dezvaluiri despre solistul formatiei "Proconsul". A urmat, in aceeasi zi, un amplu interviu telefonic. Ioana Niculae, care se afla in Canada la o bursa de masterat, sustine ca in perioada in care a fost casatorita cu Bodo a fost batuta cu bestialitate de acesta, in repetate randuri.

De asemenea, fosta sotie a solistului ne-a declarat ca Bodo a continuat sa o ameninte si s-o santajeze si dupa ce au divortat, in perioada in care a devenit ginere prezidential. Ioana N. povesteste cum a fost data afara din serviciu, din Ministerul de Externe, dupa ce a aparut in presa o informatie despre legaturile lui Bodo cu Omar Hayssam. Ea mai afirma ca detine o inregistrare in care solistul de la "Proconsul" o ameninta ca "o sa-i zboare capul" daca nu inceteaza cu dezvaluirile.

Conform Ioanei N., ginerele lui Basescu a fost finantat de teroristul numarul 1 al Romaniei. In final, fosta nevasta a lui Bodo povesteste despre interventia consilierului prezidential Adriana Saftoiu si despre trocul care i-a fost propus de catre aceasta. Saftoiu urma s-o sune luni (a doua zi dupa interviul nostru) pentru a aplana conflictul. Interesant este faptul ca, incepand de luni, Ioana N. n-a mai raspuns la apelurile noastre. Convenisem sa obtinem inregistrarea convorbirii telefonice dintre ea si Bodo. Deducem de aici fie ca Adriana Saftoiu, fie altcineva de la Cotroceni a izbutit sa-i cumpere tacerea Ioanei N. Si tot ca o coincidenta, aflam marti ca Bodo si Ioana B. au convenit


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.