Un nou serial de animatie va insemna sfirsitul celebrului personaj de desene animate Bugs Bunny. Chiar daca nu dispare definitiv, noul Bugs nu mai seamana deloc cu iepurele pe care il cunoaste toata lumea. Serialul se va numi "Loonatics" si va fi difuzat in SUA incepind din toamna acestui an.

Multi s-au obisnuit cu replica "What’s up, Doc?" a celebrului Bugs Bunny. Cel mai cunoscut iepure de pe planeta a ajuns insa acum la chirurgie estetica.
Warner Bros lucreaza la un nou serial, intitulat "Loonatics", a carui actiune se petrece in 2772. Bugs, alaturi de Daffy Duck, Road Runner, Wile E. Coyote, Tasmanian Devil si Lola Bunny vor fi supereroi in lupta cu inamicii din Acmetropolis. Se pare ca vor fi schimbate si numele personajelor, iar Bugs Bunny va fi rebotezat Buzz Bunny.

Copiii din zilele noastre au nevoie sa vada personaje mai apropiate de interesele lor actuale, au hotarit sefii de la Warner. Dar pentru ca Bugs Bunny si prietenii sai marca "Looney Toones" sint valori prea mari, Warner a hotarit ca solutia este o schimbare de look pentru cunoscutele personaje.

Buzz Bunny, un hibrid malefic

Bugs Bunny a capatat o alura complet futurista. "Noul serial va fi la fel de inteligent si de amuzant, dar trebuie sa fie mai apropiat de copiii de acum", a declarat Sander Schwartz, presedintele Warner Bros. Multi dintre fanii lui Bugs Bunny nu sint insa de aceeasi parere. Pe forumul site-ului Warner au aparut numeroase mesaje de protest fata de noul proiect, imediat dupa ce a inceput promovarea serialului. "Bugs arata ca un cosmar gotic", sustine un fan. "Nu il voi lasa pe nepotul meu sa se uite la lucrurile pe care le-ati creat. Ati transformat niste personaje dragute in niste chestii urite", spune altul.

In afara de dezaprobarile publicului, cei de la Warner se confrunta si cu furia publicistilor americani. "Bugs arata ca un hibrid malefic intre o rozatoare demonica si o Joan Rivers exagerat bronzata", scrie Renee Graham, de la "Boston Globe". Sander Schwartz a raspuns sec tuturor acuzatiilor: "Calmati-va! Sint doar niste personaje de desene animate". El a adaugat ca, la vizionarile preliminare, copiii au fost incintati de noile personaje.

Citeste si:
Florin Citu: PSD face rost de bani de campanie via Cuba?
Florin Citu: PSD face rost de...

Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.