Vedeta din filmul "Principalul suspect", Helen Mirren, a fost numita oficial cea mai sexy actrita a tuturor timpurilor, devansandu-le pe divele Sophia Loren, Joanna Lumley si Goldie Hawn. La 61 de ani, Helen Mirren a fost votata de fanii care si-au amintit de vremurile cand actrita nu ezita sa isi dezvaluie nurii in fata camerelor de luat vederi.

Nu mai putin de 1.000 de persoane si-au exprimat parerea cu privire la cele mai apetisante celebritati de pe micul ecran, a caror varsta depasea 60 de ani.

Topul, realizat de Lakeside Shopping Centre, in regiunea Essex (Anglia) a demonstrat ca datorita machiajelor sau opera-tiilor estetice, imaginea unor vedete precum Sophia Loren, Vanessa Redgrave, Goldie Hawn sau Susan Sarandon ramane "cea de la 40 de ani, chiar daca ele au depasit de ceva vreme pragul de 60 de ani".

Situata in fruntea clasamentului, Helen Mirren a recunoscut pentru "Irish Examiner" ca in ciuda celor 61 de ani ai sai, nu s-ar da inapoi sa se mai imbrace cu decolteuri generoase si sa paseasca din nou pe covorul rosu. "Dupa ce am jucat rolul reginei in ultimul film al meu, m-am ingrozit la gandul ca lumea m-ar putea percepe atat de batrana", a declarat Helen Mirren, care a recunoscut ca
"pentru a arata la fel de frumoasa e nevoie de mult mai multa atentie decat in tinerete".

Sophia Loren este abia pe locul 9

Mirren e urmata in clasament de eterna blonda de la Hollywood, Goldie Hawn, Charlotte Rampling, Susan Sarandon si Honor Blackman. In partea secunda a clasamentului celor mai apetisante "bunici", se afla nume de rezonanta precum Joanna Lumley, Vanessa Redgrave, Lauren Hutton, Sophia Loren si Debbie Harry.
"Majoritatea celor intervievati au recunoscut ca isi doresc sa arate la fel de bine la 60 de ani ca vedetele pe care le-au votat", a spus Clare Lamont, coordonatoarea studiului.

Top 10

1. Dame Helen Mirren
2. Goldie Hawn
3. Charlotte Rampling
4. Susan Sarandon
5. Honor Blackman
6. Joanna Lumley
7. Vanessa Redgrave
8. Lauren Hutton
9. Sophia Loren
10. Debbie Harry


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.