Cei doi frati mai mici ai compozitorului Dinu Maxer, Mihai (18 ani) si Gabi (17 ani) au intrat de curind in show-biz. Fratele mai mare le-a "aranjat" o trupa - "Game Over", din componenta careia mai fac parte Alex si Cosmin, ambii abia ajunsi la virsta majoratului.
"Important in toata istoria asta scurta a trupei lor (functioneaza de doua luni) este ca nu le-am zis eu, "hai sa va fac formatie", ci au venit ei la mine cu dorinta sa faca muzica la nivel profesionist. Fratele cel mic are o voce foarte buna, talent pe care l-a cultivat de cind era copil. Cosmin a terminat Scoala Populara de Arta, sectia canto, profesor Zina Nichita.

Gabi este inginer de sunet si a luat lectii de tobe, iar Mihai, celalalt frate al meu, este autodidact, a invatat singur sa cinte la pian. Baietii au facut link-ul prin Mihai si Alex, acestia fiind tenismani profesionisti si stiindu-se de pe terenul de tenis. Deocamdata au doua melodii, urmind ca in primavara sa scoatem un album. In calitate de impresar al lor, sint superincintat de ce se intimpla. S-ar putea ca baietii sa dea lovitura. Abordeaza lejer genul dance cu influente R&B, iar lumea s-a cam saturat de trupa Accent. Toti sint tineri, talentati, si frumosi", a declarat Dinu.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.