Vedeta Antenei 1 si-a facut debutul ca manechin de podium in prezentarea creatoarei Ingrid Vlasov, care a avut loc, marti seara, la Palatul Parlamentului.

Cu toate ca e una dintre cele mai frumoase femei din Romania, bruneta nu s-a mai aflat pana acum in postura de manechin de podium, eschivandu-se din teama de ridicol. Vizibil emotionata, prezentatoarea "Duminicii in familie" s-a temut sa nu fie protagonista unui accident penibil, asa cum se intampla uneori

Mihaela Radulescu a avut un atac de panica pe podium
si modelelor experimentate. Cu atat mai mult, cu cat a purtat o rochie stramta, care a obligat-o sa defileze cu pasi mici "ca japonezele".

Mihaela si-a respectat promisiunea facuta prietenei sale, Ingrid, si si-a dus misiunea pana la capat. Sau aproape, pentru ca nu a parcurs decat jumatate din lungimea podiumului, fiind destul de nesigura pe ea. Situatie de inteles, daca tinem cont ca vedeta a debutat pe podium la 35 de ani.

"Nu ma simteam deloc in largul meu, mai ales ca eram inconjurata numai de pustoaice de 16 ani, iar cand m-au orbit si reflectoarele, deja aveam o stare de panica. In program era prevazut sa merg mai mult, dar m-a parasit curajul pe la jumatatea drumului si m-am intors", a spus amuzata vedeta, adaugand ca ar prefera oricand o cursa cu motocicleta, decat sa mai treaca inca o data prin emotiile de marti seara.

Daca pe podium Mihaela e nesigura, in materie de muzica da dovada de fler. Ea il ajuta pe celebrul naist roman de etnie rroma, Damian Draghici, cu proiectul "Radacini", ce consta in reorchestrarea muzicii tiganesti cu influente jazz si rock. Vedeta Antenei 1 a anuntat ca se va implica foarte serios si, cu sprijinul lui Damian, va realiza un film despre tiganii din Romania.

Face un film cu naistul

"Nu vreau sa vorbesc acum despre filmul pe care o sa-l fac cu Damian, e inca e prea devreme. Pot spune cu certitudine ca muzica lui m-a fermecat. Il iubesc foarte tare, la modul cel mai platonic", a declarat Mihaela la concertul trupei "Damian&Brothers".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.