Rocsana Marcu va reveni in curand la prima ei pasiune, muzica, cu un album in stil lautaresc modern. Cei implicati in proiect ii aseamana vocea cu cea a Mariei Tanase. Vedeta Prima TV care odinioara facea parte din trupa Ho-ra a batut palma cu casa de discuri Roton pentru inregistrarea unui nou album. Edi Schneider este cel care s-a ocupat de aranjamentul vocal al noilor piese descoperind cu uimire ca Rocsana detine un timbru
muzical foarte jos, iar imprimarea vocala a scos la iveala izbitoare asemanari cu vocea Mariei Tanase.

De fapt, aceasta este si intentia producatorilor, si anume sa readuca in actualitate piese grele din folclorul romanesc. In prezent, Rocsana lucreaza la prima piesa, o colaborare cu alte doua persoane: un rapper si un alt nume din muzica autentica, ce nu a fost inca dat publicitatii, care se va ocupa mai mult de partea instrumentala. Se vehiculeaza ca ar fi vorba despre Nelu Ploiesteanu, insa pentru moment nu este nimic sigur.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.