Dupa succesul inregistrat in prima editie a show-ului „Dansez pentru tine“ de la Pro TV, unde a iesit castigatoare, Andra a avut parte de o noua propunere, de data aceasta din partea postului Prima TV. Cantareata ar fi trebuit sa se afle printre membrii juriului si sa fie colega de platou cu Andreea Raicu, cea care modereaza emisiunea „descoperitoare“ de talente, „Megastar“.

Proiectul nu s-a concretizat insa, Andra nefacand parte dintre cei care mai mult ii critica pe concurenti: "Intr-adevar, mi s-a propus sa fac parte din juriu, dar asta ar fi insemnat o prea mare implicare pentru mine. Ar fi trebuit sa merg, in vara, la preselectii, prin tara, iar eu am preocupari care nu-mi lasa atat de mult timp liber". Andra tocmai a terminat de inregistrat albumul sau de muzica populara, realizat in colaborare cu fratele ei si se pregateste de lansare: "Acum facem ultimele retusuri. Fratele meu urmeaza sa vina la Bucuresti pentru sedinta foto".

Locuieste in «garsoniera» lui Maruta

Daca pe plan profesional Andra nu-si gaseste timp pentru toate ofertele care i se fac, artista nu-si neglijeaza insa prietenul: "Locuim impreuna de ceva vreme, la el acasa. Chiar daca mi-am luat si eu un apartament, am preferat sa stam la el".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.