Dupa ce a aparut pe la diverse evenimente mondene la bratul lui Catalin Catoiu, Jojo a recunoscut, in sfarsit, ca traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de membrul formatiei VH2
Trecerea timpului a schimbat- o foarte mult pe Jojo din punct de vedere sentimental. Dupa o adolescenta tumultoasa, vedeta grupului Divertis si-a gasit in sfarsit linistea in bratele lui Teava, component al trupei VH2. "Sunt foarte fericita alaturi de Catalin... stiu ca lumea si-ar dori sa afle cat mai multe lucruri, dar relatia mea cu familia si cu persoana iubita sunt singurele subiecte despre care nu pot vorbi prea mult. Le consider cea mai de pret comoara a mea... si numai a mea", ne-a declarat Jojo. Daca la inceputul relatiei lor, nici Jojo si nici Catalin nu au confirmat, dar nici nu au negat aceasta noua idila, acum totul a prins contur, iar actrita declara sus si tare ca este foarte fericita.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.