Starul Robbie Williams a recunoscut ca este indragostit de Kylie Minogue de 20 de ani, dar ca nu vrea sa se amestece in relatia cantaretei cu actorul Olivier Martinez
Williams o stie pe Minogue de cand aceasta juca, in Australia, tara ei natala, in serialul de televiziune "Neighbours", in anii ‘80. "Aveam o pasiune pentru ea de cand juca in "Neighbours", dar ca interpreta de muzica imi place si mai mult", a spus artistul, care a adaugat ca, daca actorul francez Olivier Martinez nu ar fi partenerul lui Minogue, ar incerca sa o cucereasca.

Kylie Minogue si Robbie Williams au inregistrat piesa "Kids" in 2000, melodie pe care o vor canta impreuna, pe scena, pe 18 decembrie, la Melbourne, in ultimul concert din turneul de anul acesta al lui Williams. Minogue l-a invitat deja pe cantaret de Craciun, alaturi de familia si de prietenul ei, in Australia. Williams a marturisit, de curand, ca nu i-ar displacea o aventura cu Madonna, pe care o considera "grozava". Printre fostele cuceriri ale lui Williams se numara modelul Rachel Hunt, Nicole Appleton de la formatia britanica All Saints, fostele Spice Girls Geri Halliwell si Mel C si, se pare, actrita Nicole Kidman.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.