Masina naravasa i-a produs Deliei un exces de adrenalina pe drumul spre Timisoara

Delia Matache si Mateo, noul ei iubit, au fost la un pas de moarte. In urma cu o saptamana, in timp ce se indreptau catre Timisoara, destinatia pentru concertul pe care-l aveau acolo, un tir scapat de sub control i-a acrosat smulgandu-le oglinda laterala.

Dupa mai multe incidente nefericite petrecute intr-un timp atat de scurt, cantareata a ajuns la concluzia ca cineva a blestemat-o. Seria de "peripetii" a inceput intr-o curba destul de stransa cand soferul unui tir a pierdut controlul volanului si a fost la un pas sa-i faca zob. Virand in ultimul moment uriasul autovehicul a trecut milimetric pe langa masina celor doi cantareti si a avariat usor autoturismul, un Audi A4, smulgandu-i oglinda laterala.

La scurt timp dupa ce si-au revenit partial din soc, aflati in intarziere, Delia si Mateo au pornit din nou la drum, de data aceasta pe o ploaie aproape torentiala. La cativa kilometri s-au defectat stergatoarele, blonda fiind nevoita sa conduca mai departe avand o vizibilitate extrem de redusa. Dupa un astfel de drum, ei au simtit nevoia unei gustari asa ca au oprit la o benzinarie. Parcand langa o bordura, cantareata nu si-a dat seama ca a incalecat-o, iar la plecare si-a spart iremediabil bara incercand sa o coboare. Asadar, Delia s-a intors la Bucuresti cu masina aproape distrusa si cu un gust amar, convinsa ca cineva ii face "urari de bine".

Colaborarea dintre Delia si Mateo la ultimul album al cantaretei a dat nastere unei povesti de dragoste.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.