Dupa 20 de ani de prietenie, Emilia Popescu si Stefan Banica jr. au ajuns sa se cunoasca foarte bine. In momentul de fata, isi doresc sa faca o piesa de teatru pe care amandoi sa o promoveze
Cand s-au cunoscut, Emilia era studenta la Actorie, in anul III, iar Stefan, "boboc" in primul an. In toti acesti ani, ea a fost martora iubirilor impartasite sau nu ale lui Banica jr. Acum 20 de ani, el era foarte indragostit. Timpul nu l-a schimbat, iar Stefan a ra- mas acelasi amorezat permanent, doar ca persoanele fata de care nutreste astfel de sentimente nu mai sunt aceleasi.

Emilia insa si-l doreste pe Stefan doar pentru ea. Vrea o piesa de teatru, un music-hall, doar pentru ei doi. Daca acest lucru este mai greu de indeplinit, macar scena de la "Dansez pentru tine" i-a adus in acelasi loc. Si cum certurile sunt inevitabile chiar si pentru doi oameni cu o prietenie care dureaza de 20 de ani, cei doi nu ezita sa se tachineze reciproc. Ba mai mult, si-au pus si porecle. Astfel, cei doi se striga "Stela". Totul se trage de la "botezul" primit de Emilia din partea unui taximetrist care a strigat- o "Stela Popescu jr.".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.