Lui Radu Sarbu (fost component al trupei O-Zone) ii este practic imposibil sa reuneasca, la cununia sa religioasa cu Ana, programata pentru anul viitor, atat rudele din Republica Moldova, cat si prietenii din Romania.
"As vrea ca la cununia mea religioasa cu Ana - caci pe cea civila am bifat-o deja - sa fie prezente toate cunostintele noastre. Daca as face-o aici, rudelor din Republica Moldova le-ar fi greu sa ajunga, deoarece le trebuie viza". Pentru a-i impaca pe toti, Radu a ajuns la concluzia ca cel mai intelept ar fi sa organizeze doua cununii religioase, una aici si alta peste Prut: "Doresc ca slujba religioasa sa aiba loc la o manastire din Moldova, nicidecum nu o s-o fac la o biserica din Bucuresti". Viitorul ginerica a declarat ca pe lista invitatilor la nunta se numara si fostii sai colegi din trupa O-Zone, Arsenie si Dan.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.