In ultima editie a reality show-ului „No Comment“, doamna si domnul Columbeanu au participat la lansarea unui restaurant
Cu aceasta ocazie, fetita lor, aflata in burta Monicai, a dat primul interviu din viata ei unui reporter de la Acasa TV. Ceea ce inseamna ca reporterul s-a facut c-o intreaba, iar ea s-a facut ca raspunde. Urmeaza, desigur, prima sedinta foto, prima conferinta de presa si prima prezentare de moda. Cit despre prima carte, va fi scrisa de-abia dupa nastere. In sensul ca bebelusa o va dicta ("Ngngng, agugugugu etc."), iar un colectiv de academicieni angajat de taticu’ o va pune pe hirtie.

Din cind in cind, duminica, pe TVR 2, il vad pe Jamie Oliver, un bucatar haios care face din prezenta sa printre cratite un adevarat show. Ultima data a facut pizza si o piinisoara cu tot felul de bunataturi inauntru, pe care a copt-o intr-un ghiveci. Uite de-aia nu m-apuc eu de gatit, fiindca n-am asa ceva in casa. Ultima oara cind am avut un ghiveci, continea si o floare, pe care tot uitam s-o ud, asa ca le-am transferat pe amindoua la parinti. Ce ma-ntreb, totusi: daca n-am ghiveci(...)


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.