Intrebarea „Oglinda, oglijoara, cine e cel mai «sexy»...?” nu este adresata doar de femei. Si barbatii sunt foarte preocupati de imaginea lor, iar starurile masculine de la Hllywood cu atat mai mult.

Pentru ca un chip frumos aduce bani pe masura, faima si mai multa, dar si influenta. Insa, daca la femei lupta este acerba, iar numarul unu se scimba frecvent, in topul celor mai frumosi barbati lucrurile sunt putin mai "asezate". De ani buni, in top apar George Clooney sau Brad Pitt.

Ca dovada, ultimul a "cazut" in acest an pe locul 15, fiind pe cale sa iasa din top. Semn clar ca, deja au inceput sa apara alti pretendenti la locul intai, avand in vedere ca starurile consacrate inainteaza in varsta, iar daca este sa se vorbeasca despre cine sa le ia locul, doritori sunt multi si cel putin la fel de frumosi si talentati. De altfel, din topurile de acum, se va decide probabil viitorul "number one".

In alegerea celor mai sexy staruri, pentru People nu a contat numai imaginea publica, ci si cariera sau "prezentarea". Blonzi, bruneti, latino sau nu, in top se regasesc toate categoriile, pentru ca, nu-i asa?, gusturile difera.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.