Prietenii povestesc ca tata-socru a urmarit tot timpul sa-si discrediteze ginerele in ochii fiicei sale

"Se bagase in prea multe bisnisuri si devenise periculos", aceasta este explicatia divortului dintre Ioana Basescu si cantatetul Bodo, avansata de apropiati ai cuplului.

Din 2003 deja, Bodo intermedia tot felul de afaceri cu Primaria Capitalei, afaceri care au devenit prospere dupa ce s-a casatorit cu fiica primarului general, Traian Basescu. Aceleasi cunostinte ale cuplului ne-au mai spus ca in toata povestea asta "au intervenit
baietii buni, care au primit probabil mesaj voalat de la Traian Basescu sa il compromita pe Bodo in ochii Ioanei, asta pentru ca tipul devenise oarecum periculos in ochii presedintelui, in sensul ca il putea compromite cu afacerile".

Asa explica sursele faptul ca in vara au aparut poze compromitatoare cu Bodo si o blonda la o terasa la mare, surprinsi mult dupa miezul noptii. "Am fost acolo, am stat cu Bodo mult si pot sa confirm ca n-a fost cu nici o fata. E clar ca toata povestea a fost aranjata, blonda aia probabil ca avea misiune precisa! Daca a fost pozat cu aia, nu inseamna ca automat a avut si o relatie cu ea. De atunci s-a tot incercat ca Ioanei sa-i piara increderea in sotul ei, pana s-a ajuns aici. Istoriile cu bataile sunt aberatii. Ei se iubeau mult, nu e adevarat ca ar fi batut-o, dar lui Bodo trebuia sa ii fie construita o imagine de monstru. Ioana a cedat probabil nervos la cate presiuni a avut", ne-au mai relatat sursele.

Vorbind de afaceri, sursele au spus ca pe Basescu l-ar fi deranjat atat scandalul care s-a creat in jurul deschiderii magazinului de lux cu tigari cubaneze pe care Bodo si Ioana il aveau, dar si povestea cu vila care le-a fost data de patronii Golden Blitz, afacere in care tata-socru se pare ca n-a avut nici un amestec.

Ultimul cuib al dragostei

Ioana Basescu si Bodo si-au petrecut cele mai frumoase clipe ale mariajului in vila din strada Aviator Sanatescu, unde au locuit aproape doi ani. Situat langa Piata Domenii, imobilul gazduieste trei apartamente, doua din ele fiind achizitionate in urma cu aproximativ trei ani de Bodo si Ioana. Cantaretul a cumparat etajul intai al cladirii (compus din living, doua dormitoare, o bucatarie, o baie si doua debarale), iar fata presedintelui a preluat contractul de la ICRAL pentru cele doua camere situate la ultimul etaj, unde Ioana isi desfasura activitatea de avocat.

Imediat dupa achizitionarea vilei din Corbeanca, cuplul prezidential a decis sa renoveze din temelii cladirea din str. Aviator Sanatescu. Intre timp, cei doi au achizitionat si unul din magazinele de la parterul cladirii. In spatiul respectiv, Ioana Marin Basescu urma sa-si desfasoare activitatea de avocat sau, daca va promova examenul incheiat miercuri, de notar.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.