Abia revenita in Bucuresti, dupa o luna de miere petrecuta in Jamaica si Florida, Catrinel Sandu are planuri mari, in noua calitate de sotie a tenismanului Gabriel Trifu: la inceputul lui ianuarie 2007 va parasi si tara natala si showbizul autohton, pentru a se muta in America.

Ce va face vedeta postului National TV acolo? Va fi profesoara de dans. "A fost superb, am plins cind m-am intors in Rom⮩a. Parca sint pe alta planeta. Inca nu ma pot acomoda", a marturisit Catrinel in a treia zi dupa intoarcerea din insorita Florida. Dupa zece zile petrecute in Jamaica, Gabi si Catrinel au descins la Miami, apoi la Bradington Sarasota, locul unde Gabi avea o resedinta.

"Ne-am cumparat o casa si toate formalitatile sint ca si rezolvate. Pe 15 decembrie ne vom putea muta. Cit am stat acolo, am urmarit zilnic evolutia casei. Este foarte mare, superba, cu o curte larga. Nici in vise nu mi-o imaginam asa. Stam intr-un cartier nou, foarte modern, cu toate facilitatile. Abia astept s-o mobilez", s-a entuziasmat Catrinel. "Pe 6-7 ianuarie voi pleca din tara.

Asta e, o sa-mi fie tare dor, dar plec pentru Gabi care este un sot si un om extraordinar! In Rom⮩a voi sta cel mult doua-trei luni pe an, vara, cind vine si Gabi sa se ocupe de organizarea unui turneu al lui!" Ce poate face o vedeta TV din Rom⮩a in Tara Televiziunii care este America? Sa se reorienteze spre alta cariera sau sa vorbeasca limba engleza ca un nativ.

"Am stat de vorba cu reprezentantii unei televiziuni din Saratoga, dar sincer, desi vorbesc foarte bine engleza, nu ma pot aventura la o emisiune live! Deocamdata! La Academia Boletieri, cea mai mare academie de tenis din lume, pe care a facut-o si Gabi, se va infiinta o sectie de arta. Voi preda dansul acolo. Dansul e prima mea dragoste, il fac de la virsta de sase ani - Liceul de coregrafie Dinu Lipatti, apoi ATF- sectia coregrafie! E frumos, e bucatica mea pe care o stiu si ma simt bine! Apoi, Academia este la cinci minute de mers de casa noastra!"
"In Florida am trait ca-n filme!"

Ce am trait eu in saptaminile astea in Florida a fost ca-n filme! Am avut parte si de o scena de spaima si suspans, cind au venit politistii dupa mine si au scos pistoalele! Mergeam spre casa noastra, dar cartierul fiind in constructie, era nepazit - acolo fiecare strada e pazita - si am intrat asa, ca la noi pe mosie. Am vazut un elicopter deasupra noastra, dar nu l-am luat in seama. Ce mi s-a parut suspect: in dreptul fiecarei case se aflau cutii imense cu masini de spalat, frigidere, aparatura electrica etc.

Asta este alta regula la ei: cind iti iei casa in primire, e gata echipata cu toata aparatura electrica. Iti dai seama ca daca ar fi asa in Rom⮩a, in trei minute n-ar mai ramine nimic? i-am zis eu lui Gabi. In fine, dupa ce am plecat, in capatul strazii am fost pur si simplu luati din doua parti de doua masini de politie si obligati sa tragem pe dreapta. Au scos pistoalele, eu am inlemnit, si s-au apropiat de noi. "Ati intrat in cartierul Palmasala 3?" ne-au intrebat.

Da! A confirmat Gabi , apoi le-a explicat ca am vizitat casa noastra noua si le-a aratat actele. Ne-au spus ca a avut loc un jaf in ultimele zile si ca noi am fost vazuti in zona, din elicopter. Ne-au urat casa de piatra, felicitari etc si ne-au lasat in pace. Dar ce spaima am tras! Vezi, am avut dreptate cind m-am gindit la un jaf, se intimpla si la ei chestii de-astea, dar politia vegheaza din aer!"


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.