Dupa ce a fost parasita de Edi Iordanescu, fiul fostului selectioner al Romaniei, Delia vrea sa se faca fata de casa. Blonda promite ca va disparea pentru o vreme din peisajul vietii de noapte mondene si se va ocupa doar de muzica
Desi pareau ca se iubesc foarte mult si multi ii vedeau deja casatoriti, Delia n-a putut sa renunte la cariera muzicala si la petrecerile mondene pentru a fi mai mult timp in bratele lui Iordanescu-junior.

Acum, fiind singura si suferinda la corazon, Delia promite ca se va cuminti. Nu va mai onora nici o invitatie in oras si nu se va mai afisa la evenimentele mondene sau la party-urile private. Singura ocazie in care ea va aparea pe sticla sau in cluburile bucurestene va fi atunci cand va avea vreun concert de sustinut. De asemenea, cantareata afirma ca nu mai vrea nici o legatura sentimentala pentru moment, insa la nici o luna de la despartirea de Edi, Delia si-a gasit alinarea, de aceasta data in bratele unui cantaret. "Nu voi mai merge la party-uri asa cum am facut pana acum. Ma voi ocupa doar de muzica si de lansarea noului album, care va avea loc in aproximativ doua saptamani", ne-a declarat fosta jumatate a trupei N&D.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.