Firma vedetei functioneaza dupa programul iubitului ei
Incepatoare in lumea afacerilor, Gina Pistol a reusit sa aiba un debut promitator. Blonda patroneaza o firma de hostess care, desi noua pe piata, are mare cautare. Ocupata pana peste cap cu castinguri si contracte, vedeta si-a propus insa sa-si menajeze viata personala de care este foarte multumita.
Constienta ca are o cariera solicitanta care nu mai lasa loc si pentru dragoste, Gina Pistol face tot posibilul sa impace si capra, si varza.

Blonda munceste pe rupte de dimineata pana seara, insa atunci cand ceasul bate ora 19.00, incuie tot si pleaca acasa. Programul si l-a facut in functie de iubitul ei, Nicola, care la randul sau paraseste biroul tot la 7 seara. Astfel, cei doi reusesc sa-si rezerve zilnic cateva ore doar pentru ei, desi sunt extrem de ocupati. Se pare ca Gina si Nicola au facut un pact, care spune ca nu vor lasa niciodata afacerile sa le conduca viata. Conform intelegerii, ei petrec fiecare weekend departe de oras si fiecare seara impreuna.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.