Oana Zavoranu este decisa sa lupte impotriva exceselor mediatice – la care proaspata sotie a lui Pepe considera ca este expusa – nu doar in cadrul emisiunilor noctambule de pe OTV.
Actrita de telenovele si de viitoare formate de succes lazaroviene are de gind, dupa cum singura a marturisit, sa-si lanseze - cel mai tirziu in primavara anului viitor - o revista mondena in care toata lumea buna sau mai putin buna din show-biz-ul autohton va fi tratata cu respect si profesionalism. Zavoranu a precizat ca deja a angajat doi jurnalisti cu experienta in domeniu si ca va continua sa-si formeze o echipa performanta, din rindul careia vor lipsi cu desavirsire "foste croitorese" si "fosti frizeri"..

Partea cea mai interesanta in toata aceasta poveste - care se doreste a fi una de succes, avind in vedere ca "revista va avea o hirtie buna si nu va arata precum gioarsele astea de acum" - o reprezinta angajarea unei trupe de pozari de tip "paparazzi", idee care, orisicit, nu prea cadreaza cu spiritul latino-party & fight cu care cuplul Pascu - Zavoranu ne obisnuise pina mai ieri.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.