Casatorita de cateva zile cu agresivul cantaret latino Ionut Pascu, zis Pepe, Za- voranca a erupt din nou, cu multa violenta, pe micile ecrane, nu insa la timona vreunei emisiuni importante sau in vreo telenovela care sa rupa gura targului, asa cum s-ar astepta admiratorii ei.

Primii vizati pe lista Zavorancei au fost Adrian Artene, redactor-sef al revistei "CIAO!" si Orlando Valache redactor-sef adjunct la aceeasi revista. Daca insultele la adresa redactorului-sef au fost mai diluate, nu acelasi lucru putem spune despre Orlando Valache: "Cine este acest Orlando?

Mare ziarist ce se crede, s-a ajuns acum! Nu este decat un infractor, puscarias si un traficant de droguri. A castigat bani din furturile de masini", a rabufnit Oana. Nici patronii aceleiasi reviste mondene nu au scapat de veninul improscat de Zavoranca: "Dana Budeanu (n.r. - sotia jurnalistului Radu Budeanu, proprietarul revistei "CIAO!") este o croitoreasa care a ajuns unde a ajuns doar pentru ca este nevasta lui barba-su. Si sa ma mai lase ei pe mine in pace, astia care se vad mari ziaristi, habar nu au sa scrie. Cine e si Budeanu asta?! Domne’, va spun eu, asta nu a scris un articol in viata lui!".