Cantareata Cream are, de ceva vreme, gusturi mai deosebite in ceea ce priveste partea masculina. Nu de mult, ea a fost vazuta intr-un restaurant din zona Eroilor, in compania unui barbat nu tocmai potrivit varstei ei fragede (22 ani)
Viata personala a Claudiei a fost mereu pusa sub semnul intrebarii. Cantareata nu a recunoscut niciodata ca are o relatie, chiar daca aceasta a fost vazuta deseori in compania unor diversi indivizi. Dupa ce a renuntat la fostul iubit al Claudiei (Sexxy), Cream si-a indreptat atentia catre un domn trecut de prima tinerete. Cei doi au venit impreuna la un restaurant din zona Eroilor, "imbarcati" intr-un BMW cu numere de Giurgiu. Chiar daca asa-zisul cuplu nu si-a aratat afectiunea pe fata, gesturile de tandrete dintre ei au fost mai mult decat vizibile. Privirile galese ale amorezilor si tinutul tandru de mana au impresionat pana si lumea din jur.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.