Chiar daca a fost cuplata in nenumarate randuri cu mondenitatile Capitalei, Corina are de ceva vreme o relatie pe care o tine departe de ochii presei
Cantareata Corina este una dintre cele mai apreciate femei din showbizul romanesc. Cu toate ca a fost cuplata cu Marius Moga sau cu C.R.B.L., componentul trupei Simplu, vedeta a preferat sa nu comenteze si sa nu isi faca publica relatia pe care o are de ceva vreme.

Daca a vazut ca la capitolul "Bine imbracati" ocupa un loc fruntas, Corina a ales pentru prima oara in viata ei sa pozeze intr-o revista dedicata barbatilor. Nici iubitul ei nu a avut nimic de comentat in aceasta privinta, avand mare incredere in ea. Poate din acest motiv relatia lor este atat de solida si de nedestramat. Chiar daca spune despre ea ca este foarte timida, in pictorialul dedicat barbatilor, Corina s-a dezgolit de toate inhibitiile. Cantareata considera ca o femeie, ca sa fie frumoasa si sa aiba priza la barbati, trebuie sa-l aiba pe "vino-ncoa!", lucru de care ea considera ca nu duce lipsa. Corina are o parere foarte buna despre propria-i persoana si, pe plan muzical, ea crede ca s-a autodepasit.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.