Diamante, scutece de firma, pantofiori incrustati cu pietre pretioase, la pachet cu Adi Minune, Nicu Gheara, Marcel Pavel si un cort dotat cu aer conditionat.
Daca nunta lui Adrian Mutu cu Consuelo a fost una grandioasa cu peste 400 de invitati, pentru crestinarea fiicei lor cei doi si-au dorit o petrecere restrinsa, la care sa participe doar rudele si prietenii apropiati. Nicu si Mihaela Gheara, in calitate de nasi, Bogdan Lobont, Nicolae Manea, Cristi si Mihaela Borcea, Nicoleta si Romica Tociu, Marcel Pavel, Adi Minune, Lavinia ex-Spicy, creatorii de moda Zina Dumitrescu, Catalin Botezatu si Mihai Albu, Ionut Iftimoaie au fost printre cei circa o suta de invitati la botezul fiicei lui Adrian si a lui Consuelo Mutu.

Pentru ca si-a dorit cit mai multa discretie in jurul acestui eveniment, Mutu a schimbat pe ultima suta de metri locatia. Anuntat initial la biserica ortodoxa din Florenta, botezul, care a durat aproximativ o jumatate de ora, a fost oficiat de doi preoti romani la o vila inchiriata de nasul Nicu Gheara, in afara orasului. Marcel Pavel a oferit fondul sonor, interpretind in timpul ceremoniei religioase ,,Ave Maria’’.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.