Andreea Balan nu rateaza nici o ocazie sa-si afiseze gelozia in public. Atunci cand simte concurenta, cantareata trimite priviri diabolice catre domnisoarele care atenteaza la bratul lui Keo
Cei doi amorezi nu se scapa din priviri unul pe celalalt. Nici la evenimentele mondene Andreea nu ii ofera spatiu de manevra iubitului ei. Autoritara si posesiva, cantareata este in stare de orice pentru a-si pastra "proprietatea" neatinsa.

Chiar daca Keo da dovada de foarte mult bun-simt, implicandu-se chiar si in proiectele muzicale ale iubitei sale, se pare ca, atunci cand vine vorba de sentimente, Andreea nu are incredere in declara- tiile iubitului. Ea ii studiaza pana si gesturile, iar cand simte ca privirea lui este prost directionata, aceasta il face atent, ca nu cumva sa pacatuiasca nici macar cu gandul. Ca sa isi exprime posesia, Andreea Balan a mers mai departe si si-a inscriptionat pe tricouri replici de genul "Keo este prietenul meu".


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.