Inainte de emisiunea de vineri de la Pro TV, Anda Adam s-a accidentat grav la genunchi, insa, chiar si asa, cu dureri atroce, ea n-a renuntat la competitie.

Anda Adam a dorit sa se prezinte onorabil vineri, la emisiunea-concurs "Dansez pentru tine", pentru a nu-l dezamagi pe partenerul ei de dans, Dumitru (Bursuc). Asa ca a repetat obsesiv pasii de dans, desi nu avea voie sa-si forteze genunchiul la care suferise, in urma cu cativa ani, o operatie de menisc. Ghinionul a facut ca, doar cu doua ore inainte de a intra in scena, solistei sa-i sara rotula. La un asa diagnostic, ar fi fost indicat sa se retraga din concurs, dar nici macar medicii nu au reusit sa o intoarca din drum. Anda Adam a acceptat un bandaj elastic si o vizita fulger la cabinetul medical din Buftea, dar atat. Cantareata a dus la bun sfarsit cele trei dansuri, alaturi de partenerul ei, dar notele nu au ajutat-o sa mearga mai departe. Infranta din cauza incidentului, Anda a izbucnit in plans.

10 pentru Smiley si Adriela

Abia la ultima emisiune din aceasta editie, membrii pretentiosului juriu al emisiunii "Dansez pentru pentru tine" au notat un cuplu cu nota 10 pe linie. Perechea din concurs care le-a inmuiat acestora inimile a fost alcatuita din Smiley si Adriela Morar, ei dansand salsa impecabil.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.