Miliardarul moldovean cu care se afiseaza vedeta este casatorit

Singurul barbat care a fost surprins in compania brunetei de cand aceasta a rupt relatia cu fostul ei logodnic, Ion Ion Tiriac, este miliardarul basarabean Gabriel Stati, care este insa casatorit si are trei copii.

La inceputul acestei veri, Ileana Lazariuc si omul de afaceri moldovean au facut o escapada de trei zile pe litoralul bulgaresc, fiind insotiti in aceasta calatorie de Lili Sandu, dar si de o armata de garzi de corp. Semn al atentiei aparte de care s-a bucurat din partea lui Stati, Ileana a mers tot drumul in automobilul acestuia, un Rolls Royce, in timp ce amica ei s-a bucurat de compania bodyguarzilor in Hummer-ul care i-a escortat. Consecventa, Ileana s-a afisat cateva luni mai tarziu tot cu magnatul moldovean intr-un club de noapte din Bucuresti. Cu toate ca premisele sunau promitator, vedeta va trebui sa se multumeasca doar cu aceste iesiri ocazionale, pentru ca partenerul ei este "adjudecat" deja cu acte de o alta femeie. Gabriel Stati este
casatorit de mai multi ani cu Natalia Diacov - fiica fostului presedinte al Parlamentului Moldovei - si au impreuna trei copii. Potrivit unui interviu publicat de presa de peste Prut, Stati merge in vacante cu familia in Europa, insa el sta doar o saptamana, in timp ce sotia si copiii mai raman cel putin alte trei. Cu toate ca este un om foarte ocupat, avand numeroase afaceri, ei bine, iata ca Stati gaseste timp si pentru a petrece alaturi de Ileana la Bucuresti sau la Varna, dupa caz.

Aflat printre cei mai bogati oameni din Moldova, magnatul are o obsesie cu asigurarea securitatii sale personale, fiind tot timpul secundat de un numar mare de garzi de corp. Potrivit unor surse neoficiale, bodyguarzii lui Stati blocheaza intreaga strada cand Stati ajunge acasa, nepermitand vreunei alte masini sa treaca pe acolo pana cand el nu intra in curte. Se spune ca garzile de corp ale miliardarului sunt printre cele mai bine pregatite si mai temute din intreaga Moldova. Omul de afaceri este un impatimit al artelor martiale, pe care le-a si practicat, iar acum le patroneaza din postura de presedinte al Federatiei de Taekwon-do de peste Prut, sustinand financiar lotul national.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.