Dupa citeva luni in care zvonul potrivit caruia componentele trupei Blondy, Cristina Rus si Andreea Banica, au "divortat", acum avem confirmarea. Blondy va merge mai departe, dar nu in formula consacrata din 2001 pina acum.

Frecusurile dintre cele doua membre ale trupei blonde sint de notorietate. Dar nimeni nu poate pune punctul pe "i" si nu poate indica fapte concrete. Si asta deoarece, de fiecare data cind au fost contactate pentru declaratii oficiale, cele doua au negat existenta oricaror divergente. Cu toate acestea, era limpede ca era ceva putred in... Blondy.

Cristina Rus explica

Ruptura a aparut dupa ce clujeanca Cristina Rus a refuzat sa semneze noul contract de parteneriat. "Am fost extrem de surprinsa de reactia Andreei si a impresarului Radu Groza", a declarat Rus pentru "Evenimentul zilei". "Practic, ei au luat o decizie unilaterala, concretizata intr-o declaratie data pe postul Antena 1", a adaugat ea. "Eu nu mi-am dorit s-o rup cu Blondy, asa cum s-a insinuat. Nu am semnat contractul pentru ca pur si simplu nu am avut timp. In afara concertelor cu Andreea, am avut foarte mult de lucru - am inceput emisiunea Euro-tombola, pe Prima TV - si am invatat. Pentru ca eu sint si studenta, iar trecerea cu succes peste sapte examene nu e un lucru tocmai usor. Insa nu am crezut ca o trupa este mentinuta de un contract".

Vizibil suparata de intreaga situatie, Cristina a concluzionat: "Atunci cind esti bun, esti luat de prost. Nu-i nimic. Viata mea nu se opreste aici. In afara emisiunii - in care cint live, dezmintind astfel acuzatia ca Andreea era cea care sustinea partea vocala pentru Blondy - am si alte planuri. De Cristina Rus, cintareata, veti auzi, si asta in curind. Pina la urma, vocea nu mi-o ia nimeni. Sint increzatoare in viitorul meu".

Andreea Banica acuza

De cealalta parte a baricadei, Andreea Banica s-a confesat "Evenimentului zilei": "E foarte adevarat ca am fost surprinsa de decizia Cristinei de a nu prelungi contractul, insa eu nu trag de nimeni. Dragoste cu sila nu se poate. Blondy va merge mai departe. Chiar daca asta va insemna ca voi avea o noua colega. Am trecut eu prin situatii si mai dificile si am supravietuit".

In privinta motivului invocat de Cristina pentru nesemnarea noului contract, Andreea a adaugat: "Lipsa timpului nu e un decit o gluma. Si eu sint foarte ocupata, ba chiar mai ocupata, dar imi vad de treaba constiincios. Putea macar sa ne anunte de aceasta situatie. Oameni sintem. Insa nici macar la ultimul concert pe care l-am sustinut impreuna, adica simbata seara, in Sibiu, Cristina nu ne-a spus nimic in legatura cu aceasta situatie. Am cintat impreuna, am vorbit normal, dar nu s-a deschis nici un fel de discutie pe aceasta tema".
Adevarul e undeva la mijloc.

Se spune ca adevarul e, intotdeauna, undeva la mijloc. Impresarul trupei Blondy, Lucian Mitrea, este iubitul Andreei Banica, iar despartirea ei de trupa Exxotic, cu ani in urma, s-a produs in conditii oarecum similare: Andreea le-a acuzat pe celelalte doua membre, care acum activeaza sub titulatura Sexxy, ca au refuzat sa colaboreze.
La Blondy, Andreea Banica isi asuma, in aparitiile publice, pozitia de lider al duetului, ceea ce nu-i prea convenea partenerei sale.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.