O inregistrare video personala care ii are ca protagonisti pe cantareata americana Britney Spears si pe viitorul fost sot al acesteia, Kevin Federline, a aparut pe un site destinat adultilor, informeaza celebrity.com.

Inregistrarea XXX dureaza 19 secunde si prezinta o femeie care seamana izbitor cu autoarea hitului "Toxic" impreuna cu un barbat care seamana foarte bine cu Kevin Federline.

Se pare ca filmuletul a fost luat de pe o caseta video despre care s-a auzit in 2005, dupa ce o sursa apropiata cuplului a obtinut o copie. Acest membru al anturajului lui Spears a amenintat ulterior ca va face public continutul casetei.

Presa speculeaza ca cel care a postat inregistrarea pe Internet ar fi chiar Kevin, pentru a se razbuna pe faptul ca Britney a intentat divort marti, dupa ce l-a anuntat prin SMS ca se desparte de el.
Sotul lui Britney Spears a ripostat la cererea de divort a starului, cerand sa i se acorde custodia "legala" a celor doi copii ai cuplului si pensie alimentara.
Relatia celor doi a fost foarte mediatizata de la inceput, cuplul fiind una dintre tintele preferate ale paparazzilor.

Britney Spears - "starul Lolita", care a cunoscut celebritatea in 1999 cu melodia "Baby one more time" si care a vandut peste 60 de milioane de albume in lumea intreaga - a luat hotararea de a face o pauza in cariera, in urma cu un an si jumatate, pentru a se dedica familiei.

Cantareata nu risca sa fie nevoita sa-i dea sotului ei jumatate din avere, pentru ca cei doi au incheiat un contract prenuptial "beton armat", conform unor surse apropiate starului.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.