Incepand cu luna octombrie a acestui an, trupa Hi-Q se afla intr-o campanie putin neobisnuita, derulata in premiera in Romania: "Success Money Back Guarantee" sau, altfel spus, garantia contractuala a succesului! Hi-Q este prima trupa autohtona care acorda organizatorilor de spectacole si concerte garantia succesului! Cu alte cuvinte, daca publicul nu canta alaturi de interpreti, Hi-Q va returna organizatorului onorariul respectivului concert! Ceea inca nu s-a intamplat… Aceasta garantie a succesului este stipulata in contractele pentru prestatiile live ale trupei. Nico, protagonista noului serial de succes difuzat de Pro TV, "Om sarac, om bogat", a avut parte de o intamplare nefericita, care putea avea repercursiuni grave asupra carierei sale si a trupei Hi-Q, din care face parte.

In cadrul unui concert sustinut de trupa, Nico s-a accidentat la un picior si, desi intr-o prima faza, leziunea nu parea sa ridice probleme, cand a ajuns la spital a fost diagnosticata cu entorsa severa a gleznei si rupere de ligament si obligata sa ia o pauza de cel putin doua saptamani. Din pacate, Nico se afla in imposibilitatea de a urma sfatul medicului: dorinta de a nu-si dezamagi fanii obligand-o practic sa ia parte la absolut toate concertele programate. Ceea ce nu ar constitui o problema atat de mare, daca Hi-Q nu ar fi prin definitie o trupa dinamica, iar concertele lor nu ar fi renumite tocmai pentru atmosfera exploziva pe care stiu sa o creeze cei trei membri ai trupei!

Prin urmare, in concertele sustinute vreme de doua weekend-uri, Nico a dansat cu o fasa elastica in jurul piciorului accidentat, fasa bine ascunsa dealtfel de vestimentatia de scena. Nebagand in seama durerea inerenta unei astfel de rani, Nico a confirmat si ea prin comportamentul sau ca, indiferent de circumstante, respectul fata de profesie, dar mai ales pentru parteneri si public, sta intotdeauna pe primul loc. Tocmai de aceea Hi-Q nu intarzie la concerte, nu confirma date pentru a le infirma ulterior si nu are niciodata "probleme tehnice"!


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.