Sa ajungi pe culmile show-bizz-ului nu este deloc usor. Toata lumea stie ca se fac compromisuri peste compromisuri, numai ca putini sunt aceia care recunosc.

Intr-o lume a barbatilor nu este deloc usor pentru o femeie sa ajunga o persoana de succes. Multe sunt nevoite sa-si calce in picioare principiile pentru a mai urca o treapta in cariera. Nici barbatii nu sunt insa scutiti de neplaceri. Si lor li se cer favoruri sexuale pentru a li se deschide mai usor portile succesului.

Este o lume in care sexul dicteaza? Conteaza sa fii frumoasa si atat? Cand trebuie sa spui stop? Acestea ar fi intrebarile la care au incercat sa raspunda cateva vedete de pe plaiurile mioritice.

Intre moralitate si compromis

Gina Pistol: "Nu stiu cum sa comentez pe marginea acestui subiect. Depinde de persoane. Unele fac compromisuri, altele ,nu. Nu stiu daca sexul este neaparat o moneda de schimb ca sa reusesti in cariera. Iar cu cat esti mai frumoasa, cu atat reusesti mai usor, si asta pentru ca inainte sa ajungi sa cunosti o persoana trebuie sa-ti placa fizic".

Dana Savuica: "Nu stiu ce sa spun. Asta depinde foarte mult de femeie. Sunt femei care pun pret pe partea materiala. Sunt femei pentru care familia inseamna totul, si atunci nu mai sunt dispuse sa faca atat de multe compromisuri. Eu sunt de parere ca trebuie sa ai o valoare a ta si nu trebuie sa te cumpere nimeni, pentru ca o femeie nu are pret. Oricum, ca femeie de succes, trebuie sa faci compromisuri. Nu ma refer numai la latura sexuala. Trebuie sa taci cand tu ai ceva de spus, ca sa nu-ti superi sefii, si mai ales iti cam neglijezi familia. Frumusetea la o femeie conteaza, pentru ca altfel lumea nu te baga in seama si, daca arati bine, ti se deschid mai multe usi".

Cristina Teodorescu: "Cat de tare poti intinde coarda in privinta compromisurilor depinde de educatia pe care ai primit-o. Depinde de ce vrei de la viata. Eu am primit o educatie, dar am facut si greseli de care nu vreau sa imi amintesc si pe care nu mai vreau sa le repet. O femeie nu trebuie sa fie frumoasa si atat. Conteaza ca atunci cand deschide gura sa aiba ceva de spus. In televiziune conteaza sa fii telegenic si sa stii meserie. Nu oricine poate sa faca televiziune. Sunt destule fete frumoase care intorc cuburi sau zambesc frumos. Dar asta nu inseamna ca ele sunt femei de succes. Ca sa fii o femeie de succes trebuie sa poti mult mai mult decat atat".

Dan Negru: "Imi pare bine ca nu sunt gagica. Mi-ar fi fost foarte greu daca as fi fost femeie. Sunt foarte multe care isi platesc urcarea in ierarhie cu favoruri sexuale. Eu am facut un compromis foarte mare, si cred ca unicul din viata mea. Am renuntat la Timisoara pentru televiziune".

Costi Ionita: "Exista intr-adevar si barbati, si femei care fac compromisuri, mai ales in lumea show-bizz-ului romanesc. Nu am acceptat ideea de a face compromisuri de natura sexuala. Femeile de la care am primit astfel de propuneri le consider lipsite de moralitate. Am facut insa un compromis in favoarea carierei mele, renuntand la distractie si la sport".

Catalin Botezatu: "M-am ferit toata viata de compromisuri. Mai devreme sau mai tarziu vine o vreme cand regreti. Cred ca oricat de sarac ai fi si oricat de important ar fi targetul, mai bine stai linistit. Am fost pus in situatia de a face compromisuri, dar am preferat sa refuz, cu toate ca am pierdut. Cat despre femeile frumoase, e nevoie de putina inteligenta si nu mai este nevoie sa faca compromisuri".


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.