Trista experienta prin care a trecut acum cateva zile, cand s-a trezit in toiul noptii in strada, imbracata sumar la volanul masinii sale, a facut-o pe Adriana Bahmuteanu-Prigoana sa se gandeasca sa investeasca serios in viitorul sau. Vedeta tv, care acum face haz de necaz, e dispusa sa bage multi bani intr-un magazin de haine pe care-l va deschide in Bucuresti. Nu de alta, dar, in cazul in care va mai trece prin asa ceva, sa nu mai apeleze la rude pentru a se imbraca.

Pentru ca intentiona sa inchirieze apartamentul pe care-l are in zona Kogalniceanu din Capitala, sotia afaceristului si-a dus in timp aproape toate hainele pe care le avea la vila din Pipera, acolo unde locuia cu Silviu Prigoana. Nici prin cap nu-i trecea ca, intr-un moment delicat din viata ei, va fi data afara din casa in pielea goala!

In noaptea in care a plecat doar in pijama din "palatul" conjugal, Adriana Bahmuteanu si-a luat doar poseta si cheile de la masina. Din nefericire, pe drum a fost oprita de un echipaj al Politiei Rutiere.
"Nu ma tiganesc eu pentru hainele alea!... Chiar daca, dupa ce am ramas aproape in pielea goala, a trebuit sa imprumut cate ceva de la sora mea sau sa-mi cumpar din piata. Acolo
(n. r. Pipera) mi-au ramas toate: haine, cosmetice, bijuterii. Sa faca ce vrea cu ele, nu ma mai intereseaza!", ne-a declarat ieri Adriana.
Ramasa cu sifonierul gol si cu hainele "ferecate" in vila lui Prigoana, vedeta tv s-a gandit la o solutie care, pe viitor, sa o scuteasca de probleme.

Magazin pentru femeile alungate

"O sa pornesc o afacere cu verisoara mea. Ea are in Israel o fabrica de imbracaminte si pot aduce de acolo haine la preturi bune. Nu de fite! Ma gandesc ca poate si alte femei sunt in situatia mea - de a fi alungate din casa - si nu au cu ce sa se imbrace. Acest magazin le va sta la dispozitie", spune Adriana.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.