Daca din punct de vedere profesional Rita Muresan este unul dintre cei mai apreciati creatori de moda, pe plan personal, insa, viata ei este strabatuta de evenimente nefericite in care este implicata propria-i fiica, Rebecca
Anul trecut, in luna februarie, micuta Rebecca a fost invitata la o petrecere intr-un faimos hotel din Capitala. In holul localului cu pricina era un spatiu cu mese inalte, folosit ca loc pentru fumat. Ca sa para mai mare, personalul hotelului a pus deasupra unei mese un cub mare de marmura, fara sa il fixeze.

Din neatentie, un alt camarad de joaca al Rebeccai a intrat sub masa respectiva, care a inceput sa se clatine. Cand a simtit pericolul, fetita Ritei Muresan a intervenit ca sa il salveze, nestiind ca acel cub de marmura ii va distruge complet mana dreapta. Din acel moment a inceput trauma Ritei si a fetitei. Chiar daca cei din conducerea hotelului s-au aratat total nepasatori, Rita lupta si in ziua de azi ca sa-i refaca mana Rebeccai. "Am ajuns la cea de-a patra intervent ie chirurgicala. Cand s-a intamplat nenorocirea, din mana ei nu a mai ramas nimic.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.