Cele doua vedete sunt acuzate ca ar fi agresat doi jurnalisti ai revistei "Ciao"
Mult-asteptata casatorie a celui mai mediatizat cuplu al lumii mondene, format din seducatoarea Oana Zavoranu si latin-loverul Pepe, s-a lasat, asa cum era de asteptat, cu scandal. Aflate miercuri noapte in incinta unui local bucurestean, pentru a sarbatori cununia civila, cele doua vedete s-au razbunat, poate din cauza "altercatiilor" avute de-a lungul timpului cu ziaristii publicatiilor mondene, pe doi jurnalisti ai revistei "Ciao", prezenti in acelasi local.

Potrivit Politiei Capitalei, Oana Zavoranu s-ar fi aratat deranjata de prezenta celor doi paparazzi si i-a soptit la ureche iubitului ei faptul ca sunt filmati. Confirmandu-si renumele de "smardoi", latin-loverul a asmutit bodyguarzii localului asupra celor doi jurnalisti. Dupa ce a fost scos afara din restaurant, unul dintre paparazzi a fost lovit cu pumnul de unul dintre bodyguarzi, care i-a "confiscat" jurnalistului o statie de emisie-receptie si un telefon mobil. In urma conflictului, jurnalistul agresat a depus plangere penala pentru talharie, la Sectia 11 de politie.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.