Dupa ce Britney Spears a depus, marti, actele de divort, Kevin Federline a declarat ca planuieste sa lupte cu cantareata pentru custodia unica a celor doi baieti ai lor, Seann Preston si Jayden James, dar ca vrea si pensie alimentara, potrivit Reuters.

La 24 de ore dupa ce Britney Spears a depus actele de divort, Kevin Federline a inceput un proces prin care sa obtina custodia unica a celor doi copii ai cuplului. In documentele inaintate la Los Angeles, Federline, care este tatal celor doi baieti, spune ca intentioneaza sa lupte, fara sa se lase intimidat, pentru custodia unica a copiilor, pentru a-i proteja si pentru ca ei sa fie in siguranta.

Potrivit avocatului sau, Mark Vincent Kaplan, Federline este pregatit sa faca tot ce e necesar pentru custodie. Spears a declarat, la introducerea actiunii de divort de Federline, ca vrea custodia legala si fi-zica a lui Seann Preston, in varsta de un an, si a lui Jayden James, de doua luni, dar ca tatal poate avea drept de vizitare a copiilor. Federline a spus, de asemenea, ca vrea pensie alimentara, dar ca bunurile comune ale cuplului nu sunt bine "determinate", desi Spears declarase in cererea de divort ca nu se poate vorbi despre bunuri obtinute in timpul casatoriei si su-gerase astfel ca intre cei doi exista un contract prenuptial care sa reglementeze aceste lucruri.

Britney Spears a hotarat sa divorteze de sotul sau Kevin Federline si a depus actele la Curtea Superioara din Los Angeles marti. Documentele citeaza "diferente ireconciliabile" drept cauza divortului. Actele au aratat ca data la care s-au casatorit Spears si Federline a fost 6 octombrie 2004 si nu 18 septembrie, cum se credea. In documente, data separarii celor doi este 6 noiembrie, iar numele celui de-al doilea baiat al cuplului, nascut in septembrie anul acesta, este Jayden James, nu Sutton Pierce, cum s-a crezut initial. Cantareata a cerut sa-si plateasca fiecare cheltuielile de judecata. Avocata lui Spears, Laura Wasser, este cunoscuta in randul celebritatilor. Wasser i-a reprezentat si pe Angelina Jolie sau Kiefer Sutherland.

Cantareata si-a facut o aparitie-surpriza, luni, la emisiunea TV a lui David Letterman, fara verigheta, dar cu un look nou, cu parul mai scurt si fara kilogramele obtinute in timpul celor doua sarcini. Casnicia lui Spears si Federline a fost de cateva luni in atentia presei, care a speculat ca ei vor sa divorteze. In decembrie anul trecut, purtatoarea de cuvant a lui Spears a negat zvonurile ca ar vrea sa divorteze si ca Federline ar urmari suma de 125 de milioane pe care ar putea sa o obtina potrivit intelegerilor dinainte de casatorie.

Averea personala a lui Britney Spears a fost estimata la 123 de milioane de dolari, in 2004, potrivit revistei "Forbes". Britney Spears si-a inceput cariera in 1998, la doar 17 ani, cu single-ul "...Baby One More Time". Au urmat "(You Drive Me) Crazy", "Sometimes", "Oops!...I Did It Again", "Lucky", "I’m Not a Girl, Not Yet a Woman", apoi filmul de debut, "Crossroads". Britney a avut o relatie controversata cu Justin Timberlake, pe vremea cand acesta era solistul formatiei *N’Sync.

In 2003, vedeta pop a socat cu "Me Against the Music", o melodie pentru care a colaborat cu Madonna, pe care a si sarutat-o in direct, la Premiile MTV din acelasi an. In 2004, ametita de alcool, Spears s-a casatorit, intr-o ceremonie la Las Vegas, cu prietenul ei din copilarie, Jason Alexander. Casatoria a fost insa anulata, dupa doar doua zile. Britney Spears si Kevin Federline s-au casatorit in 2004 si au doi copii, Jayden James, nascut in septembrie anul acesta, si Sean Preston, de un an. Federline mai are doi copii din mariajul precedent cu actrita TV Shar Jackson. Kevin Federline, a fost dansator in trupele unor cantareti ca Justin Timberlake, Christina Milian, Pink sau Michael Jackson, apoi a dansat si in trupa care deschidea concertele lui Britney Spears.

Federline a lansat un album rap anul acesta si va aparea, episodic, in serialul TV "CSI". De la casatorie, Britney Spears si-a neglijat cariera muzicala, desi cantareata a vandut peste 60 de milioane de albume de la debutul sau in 1998.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.