Componentul trupei 3rei-Sud-Est a fost fotografiat de catre paparazzi ATAC in timp ce isi evalua pagubele unui accident auto la... o cafenea

Dupa starea de spirit afisata, nu s-ar fi spus ca Viorel era foarte afectat de faptul ca isi "botise" masinuta rosie ca focul. Ba din contra, relaxat la culme, a tras la o cafenea bucuresteana sa bea un "cico" impreuna cu un prieten, fara a arunca macar o privire obosita bietului Seat accidentat.

Dupa lungi discutii si mult amuzament, Viorel s-a gandit ca ar fi timpul sa plece pe la casa lui, nu de alta dar prea mult "cico" sau cafea pot dauna capacitatii de a conduce automobilul, si asa botit. Pe drum, cantaretul a facut un popas la masina de turnee a lui Lucian Mitrea, iubitul si managerul Andreei Banica. Dupa ce si-a aranjat treburile cu dubita impresarului constantean, 3rei-Sud-Est-ul si-a luat jucaria sifonata si a parcat- o la domiciliul personal, sperand sa nu mai aiba evenimente rutiere aducatoare de "gauri" in buget.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.