Oana Zavoranu refuza orice fel de contact cu mama sa, pana ce aceasta nu-si va reconsidera atitudinea fata de ea si-i va restitui partea de mostenire. Decisa sa se casatoreasca in secret din cauza publicitatii nefavorabile, Queridei nu i-a trecut nici o secunda prin cap sa o anunte pe Marioara Zavoranu de intentiile sale. Cert e ca, pana la sfarsitul anului, ea va accepta oficial cererea lui Pepe in casatorie. Cea care i-a dat viata nu va avea ce cauta la marele eveniment, desi aceasta a declarat ziarului "Averea" ca asteapta invitatia si i-a urat "casa de piatra".

Averea: Esti pe cale sa devii "doamna Pascu". Ai de gand sa dezvalui data?

Oana Zavoranu: Sub nici o forma! Evenimentul asta va fi doar pentru noi doi, pentru mine si pentru Pepe, si se va intampla cu siguranta pana la sfarsitul anului. Un singur lucru vreau sa lamuresc: nu am amanat niciodata nunta, asa cum s-a scris peste tot, invocandu-se fel de fel de motive. Data este cea stabilita din capul locului.

Te vei casatori pana saptamana viitoare?

Nu zic nici da, nici ba, ca nu vreau sa mint.

Va fi o petrecere mare?

O petrecere mare, fastuoasa e tot ceea ce ne-am fi dorit. O locatie luxoasa, ca doar ne permitem, 500 de invitati, artisti, artificii, insa nu se va intampla acest lucru. Vom sarbatori in taina, alaturi de apropiati, pentru a ne tine la distanta de orice fel de publicitate. Nu vrem ca nunta noastra sa fie terfelita in fel si chip.

Nasii, i-ati ales?

Nu inca. Nu are nici un rost sa-i stabilim cu luni de zile inainte. Ii vom alege dintre prietenii nostri, cu putin timp inainte de a ne spune juramintele in fata altarului.

Deci cuplul Prigoana-Bahmuteanu nu face parte dintre optiuni?

Nici vorba! Intreg episodul s-a petrecut astfel: Pepe l-a intalnit pe Silviu Prigoana la o nunta, unde a avut o cantare. Dupa recital, acesta l-a tras de-o parte si l-a rugat ca a doua zi sa-l vizitam impreuna. Initial, am crezut ca are vreun sfat juridic sa-mi dea in legatura cu procesul pe care il am cu mama. Mare ne-a fost surpriza insa cand ne-a propus sa-i fim fini. Evident, nu i-am dat un raspuns pe loc, dar de atunci nu ne-am mai intalnit. Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu sunt doi oameni cumsecade pe care i-am vazut o singura data.

Daca tot a venit vorba de mama ta, ea s-a aratat increzatoare ca ii vei trimite in cele din urma o invitatie la nunta. Vei face asta?

Sa o astepte mult si bine! Mama, pana nu imi va restitui ce imi apartine, nu va avea ce cauta acolo. in momentul de fata nu as saluta-o nici daca ne-am ciocni pe strada. M-a ranit si nu pot trece asa usor peste acest episod. Ne judecam, suntem rivale, deci nu avem ce ne spune.

Negociaza cu cinci televiziuni

Albumul muzical al Oanei e aproape gata, iar din decembrie ea isi va relua activitatea in televiziune. Nu va interpreta, asa cum au scris unele ziare, personajul "Adriana Bahmuteanu". "Daca as avea de ales l-as alege pe al meu, ca am multe de spus si de aratat", a spus Querida. E vorba despre un talk-show si o telenovela cu care voi da lovitura. Proiectele sunt bune, iar succesul e garantat. Am purtat discutii cu cinci televizuni, TVR, Romantica, B1 TV, Antena 2 si OTV. Ramane sa ma hotarasc", a mai spus ea.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.