Cine ar fi crezut ca nenumaratele divorturi si impacari dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana vor deveni subiect de film?! Exista o carte in curs de aparitie, scrisa de jurnalista pe tema relatiei de dragoste extrem de nabadaioase cu Silviu Prigoana. Regizorul Ioan Carmazan este interesat sa faca un film de mare succes pe aceasta tema. Filmarile vor incepe cit mai curind posibil.

Satula sa tot astepte iertarea si scuzele sotului, Adriana Bahmuteanu vine cu o veste bomba. Jurnalista va scrie o carte inspirata din viata si povestea ei de dragoste plina de peripetii cu magnatul gunoaielor, Silviu Prigoana. Vedeta s-a apucat deja de lucru, a scris deja primele pagini, a gasit si regizorul, extrem de interesat de subiect, pe Ioan Carmazan. Talentatul artist este bucuros si onorat de propunerea Adrianei si de abia asteapta sa inceapa filmarile. Realizatoarea unei emisiuni la OTV declara ca va termina cartea destul de repede, cam intr-o luna, iar echipa de filmare poate demara lucrul. De altfel, Adriana va scrie paginile cartii in paralel cu filmarile.

Adriana nu mai este dispusa sa-l ierte pe Silviu

Se pare ca pentru vedeta ultimul divort cu Silviu Prigoana a facut-o sa se gindeasca serios daca il mai vrea linga ea. "M-am saturat sa tot fiu umilita si sa-si bata joc de mine sotul meu. Sa se duca sa stea cu metresa lui, daca asta il face fericit. M-am imbolnavit deja din cauza stresului si cred ca niciun barbat nu merita, fie si Silviu Prigoana, sa ma chinuiesc atit pentru el. Cineva dintre noi trebuie sa se rupa de celalalt si vreau sa fiu eu aceea. Daca ma voi impaca cu el? Nu cred, dar cine stie?! Surprize pot aparea mereu, mai ales ca-l iubesc. Voi pune, insa, conditii drastice si ma voi gindi de zece ori inainte de a lua o decizie.

Nu cred ca e o fericire sa tot balacaresti prin presa pe tema vietii tale personale, iar sotul tau sa-si apere amanta si, culmea, aceasta sa mai depuna si plingere penala impotriva mea. Nu am primit nicio citatie de la politie, dar nu e timpul trecut. Am inteles ca dureaza citeva zile pina cind te cheama sa dai declaratii. Sa vad si eu ce inseamna sa te dea in judecata o femeie fara caracter ca Argentina. Cred ca povestea mea de dragoste dintre mine si Silviu Prigoana s-a terminat de data asta", ne-a spus, hotarita, Adriana.

Ultimul film al lui Carmazan este "Margo" si se bucura de o buna primire in rindul cinefililor, iar un subiect ca povestea de dragoste si nenumaratele divorturi dintre Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana reprezinta o provocare pentru orice regizor. Carmazan s-a gindit deja la distributie si astfel a hotarit: Adriana va fi interpretata de Oana Zavoranu, actrita ce a jucat in telenovelele postului Acasa si a avut citeva emisiuni de televiziune. Prigoana va fi jucat de Valentin Teodosiu, actor al Teatrului de Comedie. Regizorul il mai are in vizor si pe Ion Chelaru, care aduce fizic cu Prigoana.

Amanta ar putea fi Cristina Cioran sau Cristina Rus

Meticulos, regizorul s-a gindit si la rolul amantei si a gasit deja doua interprete ideale pentru acest personaj. O candidata la acest rol ar putea fi Cristina Cioran, pe care o puteti vedea in fiecare dimineata alaturi de Capatos la matinalul Antenei 1, fiind si cea care a intruchipat-o pe Margo. Regizorul o mai are in vizor si pe cintareata Cristina Rus, care este tot blonda si care poate interpreta cu brio personajul. Nu putea lipsi din peisaj Dan Diaconescu, cel care a realizat mai multe emisiuni cu rating mare la OTV, pe tema nenumaratelor divorturi ale sotilor Prigoana. Cel care va intra in pielea realizatorului de emisiuni va fi Mircea Diaconu.

Este luat in discutie si un alt actor tinar, la care Carmazan mai vrea sa se mai gindeasca. Filmarile pot incepe imediat ce cartea este gata, Carmazan asteptind doar ok-ul de la Adriana. Vor exista si alte personaje colaterale, la care se vor gindi impreuna pe parcursul filmarilor cine le va juca. Un asemenea film cu o distributie remarcabila, avind un subiect atit de controversat, va fi succes de box office, crede regizorul. Ramine de vazut daca intr-adevar Adriana va avea puterea sa se desprinda de Prigoana si-si va vedea de viata ei, gasindu-si, poate, un alt barbat care s-o merite. Asteptam happy-end-ul.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.