Intrucit lumea este mica si zvonurile se propaga persistent, precum miasma tigarilor proaste, ne-am lovit iarasi de inevitabilul Peter Imre. Se pare ca acesta nu se descotoroseste de badaranismele caracterului sau niciunde si, cu atit mai putin, in fata sotiei. Fumatoare, probabil nici de ieri si nici de azi, Marina si-a permis, cu doar citeva minute inainte sa intre intr-o emisiune televizata, sa glasuiasca: "Mai am timp sa fumez o tigara".

Insa riposta sotului a fost pe masura celui mai inrait militant impotriva fumatului, concertizindu-se intr-un "Nu, nu te duci sa fumezi!". Zis si facut, Marina i-a respectat autoritatea, ca, deh, si slugarnicia poate fi unul dintre secretele casniciilor reusite... Totusi, nu este pentru prima oara cind ii impune partenerei de viata sa fie smerita, Corina Danila supunindu-se si ea o bucata de vreme indicatorului "fumatul interzis". Pesemne, Peter omite faptul ca viciul este generat de un neajuns, iar prohibitia nu face decit sa incurajeze consumul fructului interzis, fie si clandestin.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.