SURPRIZA! O femeie de moravuri usoare se tine de capul lui Dan Negru sa o angajeze pe post de "Mama Natura", in emisiunea lui de la Antena 1, "Ziua Judecatii".

De cateva zile, o femeie frumoasa, cu un bust impresionant, dar cu un CV deloc pe placul unui post de televiziune serios, precum Antena 1, tine mortis sa faca parte din echipa lui Dan Negru. Pe scurt, se viseaza "Mama Natura", desi femeia este un pic depasita de situatie, caci fetele de la "Ziua Judecatii" se numesc... "Ursitoare". Pentru ca nu a reusit sa dea ochii cu el, Gina, femeia in cauza, si-a notat cu ruj numarul de telefon pe parbrizul luxoasei masini a vedetei de televiziune.

Fara sa-si piarda rabdarea, aceasta l-a asteptat pe Dan Negru in parcare, reusind sa schimbe cateva vorbe cu el, in special despre trecutu-i "glorios". Cel putin, asa sustin gurile rele. Referitor la acest subiect, Dan ne-a declarat: "Nu eu hotarasc care sunt fetele care intra in emisiune. Avem o echipa speciala de casting, asa ca decizia finala acei oameni o iau".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.