Aparentele confirma ca fosta componenta a trupei Candy, Giulia Anghelescu, confunda Halloweenul cu schimbarea de imagine. Elocventa in acest sens este ultima aparitie a cintaretei intr-un club bucurestean cind, spre surprinderea ei, nimeni nu se sinchisea sa ii adreseze vreun zimbet ori vreo privire, asa cum i se cuvine unei "dive".

Postura de Scufita Rosie din cosmarurile celebrei "Betty cea urita" au ajutat-o pe Giulia sa devina o anonima perfecta. Intreaga ferchezuiala s-a dovedit a fi inutila: ochelarii de "Super Nanny" nu o fac sa para mai inteligenta, bonetica nu o face mai interesanta, paltonul si pantalonii otova nu o fac mai distinsa iar geanta nu o face sa para mai... prospera. Insa neobservata nu a trecut, numerosii clienti exclamind: "Ia uite-o si pe asta! Parca ar fi scapat de la balamuc!". Si, intre noi fie vorba, adevar graiau!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.