Coincidenta ori nu, de cind au inceput sa poposeasca din ce in ce mai mult timp pe pozitia fruntasa a topului destinat trupelor care trebuie sa paraseasca showbizul, fetele de la Trident se afiseaza in formula redusa. Adica, in loc de trei in unu, doi in unu, terta blonda fiind, momentan, plecata cu treburi studentesti, pe la Cluj. Cei trei ani de gratie pe care publicul ii acorda pentru ca Trident, Heaven si Animal X sa se reprofileze, sint suficienti pentru ca acestia sa-si aranjeze ploile prin alte locuri si domenii.

Dupa toate probabilitatile, "tridentele" au receptionat mesajul, s-au resemnat si s-au conformat. Grav ar fi sa nu actioneze intocmai, mai ales acum, cind scena pe care dantuiesc s-a subrezit considerabil. Nici luxul cu care, altadata, platinatele defilau cutezator nu si-l mai permit. Daca inainte se bazau pe zicala "multi vad, putin cunosc" si isi etalau obraznic falsuri dintre cele mai ordinare, acum, se multumesc cu marci ale caror preturi sint accesibile.

De exemplu, imaginea alaturata ne prezinta o "tridenta" sclipicioasa, Loredana, care si-a asortat o geanta argintie Adidas, prin definitie sport, unor cizme elegante cu toc si unui pulover cu fir auriu. Intr-o discordanta cromatica deranjanta este si cealalta componenta a trupei, Andreia. In cazul acesteia, situatia este realmente dramatica, combinatiile de leopard pe tonuri calde si leopard pe tonuri reci, isterizind orice retina sanatoasa. Cit despre calitatea pieselor, orice comentariu este de prisos: tarabele de prin piete nu au nevoie de reclama!


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.