Gimnasta si-a descoperit de curand o noua pasiune.

Pe langa marea ei dragoste, gimnastica, Catalina si-a gasit noua vocatie, ca actrita de telenovele
Chiar daca a dat doar o proba pentru un serial, Catalina are incredere in propriile-i forte. Nici emotiile nu au ocolit-o: "Am avut emotii foarte mari. Ceea ce am facut nu este pe domeniul meu si mi s-a parut normala starea pe care am avut-o", ne-a declarat gimnasta. Ideea de a participa la un casting pentru un rol intr-o telenovela i-a venit "pur si simplu". A fost incurajata si de managerul ei, iar restul a venit de la sine.

Catalina nu stie inca ce rol va avea in respectiva telenovela, dar este entuziasmata ca va aparea pe sticla si in alta postura, intr-un rol pozitiv, spera ea. Filmele de acest gen sunt pe placul gimnastei: "Mi-au placut intotdeauna telenovelele romanesti chiar daca nu am un anume personaj care sa imi placa in mod deosebit". Cu toate ca mama ei a fost reticenta atunci cand a auzit ca fata ei va avea un rol intr-o telenovela romaneasca, prietenii nu s-au impotrivit in alegerea pe care Catalina a facut-o: "Toti prietenii m-au incurajat si sunt alaturi de mine. Mi-au respectat alegerea", ne-a mai declarat campioana.

Sportiva a fost pe placul lui Cabral

Mai vechi in ale filmului, Dan Bordeianu si Cabral au fost placut impresionati de calitatile recent descoperite ale Catalinei. Artistii sunt foarte increzatori in sansele de reusita ale gimnastei pe plan actoricesc.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.