Victoria Beckham a facut, involuntar, o dezvaluire socanta: fiul ei, Romeo, in virsta de 4 ani, are epilepsie!

Stirea a fost anuntata, ieri, de catre saptaminalul britanic "News of the World", un ziarist de la o agentiei foto declarind publicatiei ca a auzit-o pe nevasta lui David Beckham spunind ca fiul ei este in pericol de moarte. Romeo (4 ani) a reactionat violent dupa ce a fost fotografiat pe Aeroportul Heathrow din Londra, saptamina trecuta, cind familia starului de la Real a revenit in Anglia pentru o scurta vizita. Ziaristii, ca de obicei, au dat buluc sa-i surprinda pe membrii clanului Beckham.

Initial, Romeo a tinut ochii inchisi, ferindu-se astfel de bliturile fotografilor, in timp ce mama sa a incercat sa-l conduca grabita catre masina. Desi Beckham-ii au urcat in limuzina, un fotograf insistent s-a apropiat de geam, iar in momentul in care acesta a inceput sa culeaga instantanee, Romeo a inceput sa tipe, sa urle, sa se comporte ciudat. Cutremurata, Victoria Beckham i-a acoperit ochii baietelului si a inceput sa strige la fotograful in cauza: "Lasa-l in pace! Are epilepsie! Ii faci rau! Inceteaza, il poti omori! Nu cred ca ti-ai dori acest lucru".

"Haideti sa-l salvam pe Romeo!"

Kevin Smith, patronul agentiei "Splash", la care este angajat fotograful insistent, a afirmat: "Mai bine nu facem poze decit sa punem in pericol viata unui copil. Acum, ca stim ca Romeo are epilepsie, nu voi mai autoriza pe niciun fotograf, care apartine agentiei mele, sa mai indrepte aparatul spre baiat. Consider ca acest lucru ar trebui sa il urmeze si celelalte institutii media in Anglia si din toata lumea! Haideti sa-l salvam pe Romeo!".

Parintii sint devastati

Drama Victoriei si a lui David Beckham dureaza de citeva luni bune. Cei doi au fost devastati cind doctorii au confirmat ca Romeo (baiatul cel mijlociu al familiei), are o problema la creier, care ii provoaca, deseori, crize violente. Cei bolnavi de epilepsie pot muri in timpul unei astfel de crize, iar multi sint obligati sa ia medicamente pentru tot restul vietii. "News of the World" scrie ca sotii Beckham au primit sfaturi de la doctori, care i-au sfatuit pe parinti sa il fereasca pe baiat de lumina puternica.

La spital, de patru ori in trei ani

Romeo James Beckham a indurat o multime de crize infricosatoare si a fost transportat de urgenta la spital de patru ori in trei ani. "David si Victoria au spus prietenilor de problema lor. Sint distrusi si mereu traiesc cu spaima ca se va intimpla ceva cu baietelul lor. In prezent, Romeo este sub tratament, iar speranta parintilor sta in pastilele pe care acestia i le administreaza fiului lor", a afirmat un prieten apropiat al cuplului. Victoria a primit sfaturi de la cintaretul Elton John (nasul lui Romeo), care si el sufera de aceeasi boala. Alte celebritati care au avut epilepsie sint Iulius Cezar, Vincent van Gogh, Sir Winston Churchill, Napoleon Bonaparte, actorul Richard Burton sau comediantul Rik Mayall.

Crizele

Romeo Beckham a fost internat pentru prima oara in octombrie 2003, la Spitalul Princess Alexandria din Harlow (Essex). Atunci, avea 1 an si a fost luat cu salvarea dupa ce a acuzat convulsii groaznice. Micutul avea temperatura, era palid si a fost tinut sub observatie 24 de ore.

In iulie 2005, Romeo a fost internat din nou, pentru aceleasi simptome, iar trei luni mai tirziu a mai fost spitalizat de doua ori, in decurs de patru zile. David Beckham si-a aminat plecarea spre Austria, pentru un meci din preliminariile Cupei Mondiale 2006, pentru a fi la capatiiul fiului sau, care era internat la Spitalul "La Paz" din Madrid.

Dupa patru zile, familia Beckham si-a dus din nou odrasla la doctori, tot in Madrid, unde copilul a fost supus unor teste amanuntite. "News of the World" scrie ca suferinzii de aceasta afectiune cronica pot ajunge la o stare de inconstienta prelungita, cu tulburari severe la nivelul creierului. Starea de rau este urgenta medicala, moartea pu-tind aparea prin edem sau hemoragie cerebrala, insuficienta cardiaca sau edem pulmonar acut.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.