INDEPENDENTI. Simona Patruleasa si Sabin Ivanof nu au facut pasul premergator oficializarii relatiei - convietuirea. Se pare ca cei doi au inca rezerve in ceea ce priveste viitorul lor comun si prefera inca independenta.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1 traieste o poveste de dragoste de aproape un an cu omul de afaceri Sabin Ivanof. De-a lungul lunilor petrecute impreuna, s-a demonstrat ca dragostea lor e una cu nabadai - in timp ce Simona isi arata fara rezerve gelozia, Sabin continua sa faca valuri contactand diverse frumuseti din lumea media.

Au urmat demonstratiile de violenta ale afaceristului care, evident, au iscat comentarii cu referire la stirista, iar cand au aparut zvonuri conform carora relatia lor este pe sfarsite, ei au negat. Cu toate acestea, nu s-au ferit sa recunoasca faptul ca nici in ziua de azi nu s-au hotarat sa se mute impreuna desi situatia isca semne de intrebare in ceea ce priveste seriozitatea sentimentelor pe care le impartasesc.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.