ZILELE ACESTEA. Oana Zavoranu si Pepe au decis sa-si oficializeze relatia in cel mai mare secret. Potrivit surselor, cei doi s-au interesat deja la Primarie, solicitand oficierea cununiei civile in afara orelor de program, pentru a avea garantia intimitatii.

In ceea ce priveste ceremonia, detaliile sunt foarte vagi. Singurele lucruri certe sunt acelea ca se va desfasura fara stirea nimanui, intr-una dintre zilele acestei saptamani, la Primaria Sectorului 6. Initial, cele doua vedete au avut intentia sa devina sot si sotie in fata ofiterului Starii Civile a Sectorului 1. Acest lucru nu este posibil, deoarece Oana figureaza cu domiciliul stabil la sectorul 2, iar Pepe la sectorul 6. Desi toate demersurile pentru cununie au fost facute in cea mai mare taina, zvonurile nu au intarziat sa apara printre rude si cunoscuti.

Avand nevoie de o confirmare, multi dintre acestia au telefonat Primariei Sectorului 2 pentru a obtine o informatie certa, dar nu au avut prea mult succes. Oana Zavoranu si Pepe nu au facut decat sa se intereseze de posibilitatea oficierii ceremoniei, fara a face o programare exacta. Motivele sunt doua - nevoia de discretie si plecarea lui Pepe peste hotare pentru cateva zile. Data in care vor deveni sot si sotie va fi stabilita la intoarcerea latin-loverului in tara.
Satui de speculatiile conform carora si-au amanat sau anulat nunta din cauza problemelor iscate in cuplu, cei doi au decis sa pastreze secretul. In concluzie, nici un cunoscut nu va fi martor in momentul in care Pepe si Oana vor rosti celebrul "DA".

Suparati pe familie

Chiar din capul locului, cei mai importanti membrii ai familiilor celor doi indragostiti au fost stersi de pe lista. Mama Oanei si-a pierdut acest drept in momentul in care a refuzat sa-i restituie averea de drept, iar parintii lui Pepe, atunci cand i-au spus verde in fata ca Oana nu li se pare potrivita pentru fiul lor. In ceea ce-i priveste pe cunoscuti, acestia vor avea, probabil, onoarea sa le fie alaturi la cununia religioasa care, in aceste conditii, a fost decalata fata de cea civila.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.