In cadrul editiei de vineri a show-ului "Dansez pentru tine", a avut loc primul conflict al programului, dar si un duel care a fost la un pas sa se termine cu lesin in cazul Danei Rogoz, informeaza Pro TV. Aurelian Temisan a iesit din competitia viselor in plin conflict cu juriul emisiunii. Daca pina la emisiunea de vineri, Aurelian a transmis destul de subtil la repetitii si in interviuri parerea pe care o are despre juriu, dupa ce a fost eliminat la duel prin votul telespectatorilor, Aurelian a dat glas tuturor nemultumirilor lui referitor la jurizare si la comentariile pe care ei le fac inainte de a da nota.

"Si eu am facut parte din multe jurii in viata mea si stiu cum e. Trebuie sa fie o legatura intre prestatia coregrafica, comentariile juriului si notele date. E anormal sa existe la un dans corect comentarii pozitive si note mici. E o contradictie", a declarat Temisan. Duelul dintre perechile Dana Rogoz - Ionut Paval si Aurelian Temisan - Cristina Capatina a stat sub semnul prieteniei dintre cei patru, ei dansind fiecare dintre dansuri si cu perechea lui, dar si cu perechea "rivala". Inainte de duel, Dana Rogoz a fost la un pas de a lesina in timpul intrarii in direct cu familia lui Ionut, alaturi de care se afla, surprinzator, si mama ei! "Nu stiam ca mama se duce la Galati, iar in momentul in care am vazut-o acolo, alaturi de mama lui Ionut, mi s-au taiat picioarele.

A fost un moment de maxima emotie", a povestit Dana Rogoz care, prin voturile telespectatorilor, a ramas in competitia visurilor la "Dansez pentru tine". Pe de alta parte, Victor Slav si Carmen Stepan au trecut de la statutul de cea mai buna echipa din concurs la cea de echipa condamnata la duel. Ei se vor lupta in pasi de dans cu Anda Adam si Dumitru Dragoi pentru a convinge publicul telespectator sa-i voteze. Visul pentru care lupta Victor si Carmen este ca iubitul ei, Dani, sa poata merge din nou, dupa sapte ani de viata petrecuti intr-un scaun cu rotile.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.