Ca orice vedeta care se respecta Mihaela Cernea, solista trupei Class, are grija de imaginea ei. Dupa ce a nascut, vedeta a inceput sa se gandeasca la a da jos cat mai repede kilogramele acumulate in timpul sarcinii. Asa ca a inceput sa mearga la sala, dar si sa tina o dieta. Dar se pare ca adevarata cura de slabire a descoperit-o de vreo cateva luni, cand a apelat la serviciile unui nutritionist.

Acesta i-a elaborat un regim in functie de alimentele ei preferate. Singurele dificultati au fost anumite reguli pe care trebuia sa le urmeze cu sfintenie. Dar, cum dieta fara miscare nu se poate, cantareata se prezinta aproape in fiecare zi la sala. "Cam de sase ori pe saptamana merg la sala. Merg mai mult pe exercitii cu greutatea corpului. Intr-o zi alerg pe banda, timp de 40 de minute, urmeaza apoi 30 de minute la stepper, in alta zi fac ae-robic". Dar se pare ca eforturile au dat rezultate, Mihaela reusind sa dea jos intr-un timp foarte scurt circa 10 kilograme.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.