Multa lume se intreaba de unde isi cumpara vedetele noastre hainele pe care le poarta pe scena si ce fac cu ele dupa ce nu le mai folosesc. In urma unui sondaj, am constatat ca hainele pe care vedetele nu le mai poarta ajung la persoane nevoiase
Claudia (Sexxy) isi achizitioneaza hainele de la cei care fac bisnita si se ocupa permanent de asta. Zilele trecute, cantareata si-a achizitionat o pereche de pantofi si un costum de la o cunostinta care aduce haine din strainatate. Dupa ce isi reinnoieste garderoba, Claudia ii da unei verisoare toate hainele pe care nu le mai poarta. "I-as fi dat si pantofii, dar nu ne potrivim la numar, asa ca ii trimit mamei mele la Constanta si stie ea ce sa faca mai departe", ne-a declarat Claudia.

Anna Lesko in schimb, obisnuia sa doneze hainele, cersetorilor din centrul Capitalei. Asa ca daca a vazut cineva vreun cersetor cu rochi- ta scurta sa se stie ca e de la Anuska. Mai nou, rusoaica isi imbraca apropiatii cu hainele pe care ea nu le mai poarta. Una dintre cele mai apreciate voci din Romania, Andra, pune toate hainele vechi in saci si le da celoc care intradeva r au nevoie.


Despre autor:

Atac

Sursa: Atac


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.