Joi seara, la Bella Center, in apropiere de Copenhaga, a avut loc cea de-a 13-a editie a premiilor MTV Europe Music Awards. Editia din acesta an l-a avut ca amfitrion pe celebrul Justin Timberlake. Cantaretul a fost preferatul publicului, el plecand acasa cu doua premii, in vreme ce veterana Madonna a fost complet uitata de fani.

Justin Timberlake, autorul hitului "Sexy Back", a primit premiile pentru Cel mai bun artist si Cel mai bun artist pop, in vreme ce Christina Aguilera a fost recompensata cu premiul pentru Cea mai buna artista. Timberlake a animat ceremonia pe un ton foarte relaxat, cu umor, dovedindu-se mai popular decat grupul britanic Muse sau decat Nelly Furtado, care s-au numarat printre celebritatile prezente la ceremonie. Favorita a acestei editii a MTV Europe Music Awards, trupa Red Hot Chili Peppers, nominalizata la patru categorii, nu a obtinut decat un premiu, pentru Cel mai bun album, "Stadium Arcadium", citeaza Mediafax.

Madonna, nominalizata la trei categorii pentru albumul sau "Confessions on a Dance Floor", a fost complet uitata de spectatori. Acelasi lucru s-a intamplat si cu Shakira, care fusese nominalizata tot la trei categorii.

Snoop Dogg a aflat dupa ceremonie ca va fi arestat

Unul dintre starurile hip hop-ului american, Snoop Dogg, a avut surpriza de a afla la sfarsitul ceremoniei ca pe numele sau a fost emis un mandat de arestare in Statele Unite pentru detinere ilegala de arme. Pe 27 septembrie, fusese arestat la Aeroportul Burbank, in apropiere de Los Angeles, pentru ca purta in bagaje un baston telescopic de tipul celor utilizate de politie.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.